Handelsbetingelser

Reklamationsret og garanti

Der er 2 års reklamationsret på alle varer købt hos Dedetail ApS. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er en forudsætning, at produktet ikke har været udsat for påvirkninger, som den pågældende type produkter ikke normalt anses for at kunne modstå, så som at papir produkter ikke må udsættes for vand, brand, meget kraftigt sollys, mange skarpe buk osv.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

I tilfælde af modtagelse af en beskadiget forsendelse, kontakt Dedetail ApS med henblik på reparation eller ombytning af varen.

Varen sendes til:

Dedetail ApS
Nygade 8
4672 Klippinge

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Forbrugeren har 14 dage til at meddele en eventuel fortrydelse af købet og har herefter 14 dage til at sende de angivne produkter retur.

Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. For print produkter betyder dette, at plakaten kan åbnes og tages ud af emballagen. Hvis der er mærker eller andre skader på produktet anses det for ikke at kunne videresælges, og kan derfor ikke returneres.

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får forbrugeren ikke retur.

Varer der returneres på efterkrav modtages ikke. Ved returnering bedes du anvende Post Danmark/GLS, da de gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og sammen med en kopi af fakturaen. Angiv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris.

Bemærk venligst, at returneringen sker for egen regning, når fortrydelses retten benyttes. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Dedetail ApS tilbagebetaler det modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

For produkter der er specielt produceret efter kundens ønsker, bortfalder fortrydelsesretten, da produktet ikke kan sælges til anden side.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til kat@dedetail.com

Kontaktinformation

Dedetail ApS
Nygagde 8
4672 Klippinge

CVR: 39001470

Kontakt via kat@dedetail.com

Produktinformation

Alle print produkter er printet på høj kvalitets papir, nærmere beskrevet på hver produkt side. Alle produkter sælges uden ramme, med mindre det er beskrevet i produkt beskrivelsen.

Da farver på print produkter kan tage sig anderledes ud på en digital skærm, end det faktisk printede produkter, kan det være at farver på produktet variere en smule, fra hvad du ser på skærmen.

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl. Alle priser på den danske webshop er vist i DKK og er inkl. moms.

Betaling

Der kan på hjemmesiden betales med Dankort, alle typer Visa kort og Mastercard. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afsendes fra Dedetail ApS.

Levering

Leveringen af print produkter tager normalt 2 – 7 hverdage i Danmark, alt efter hvilket produkt og antal der er tale om. Vi sender alle vores produkter med GLS.

Kontakt

Ved at acceptere handelsbetingelserne, accepterer du samtidig at Dedetail ApS må kontakte dig i forbindelse med dit besøg på www.dedetail.com og din bestilling.

Forbehold for ændringer

Dedetail ApS forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der sker ændringer.

Links

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk